Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Nu aveti nici un produs la comparare.

Esarfe matase 25x130/26x160

Cutie pentru cadouri, manere satinate (30x17 cm/ size M)  'Elegant Gift'

Cutie pentru cadouri, manere satinate (30x17 cm/ size M) 'Elegant Gift'

6 lei

In stoc - CIFYTR9

Aceasta punga/ cutie in culori elegante este potrivita pentru cadourile oferite cu orice ocazie, pentru colegii de serviciu sau cei pe care ii vizitezi in weekend, pentru zile de nastere, sarbatori, onomastica sau aniversari, pentru cei dragi din familie si prieteni buni. Se potriveste perfect pentru esarfe sau decoratiuni, dar si pentru alte cadouri pe care doresti sa le oferi intr-un ambalaj elegant. Un cadou frumos va fi intotdeauna mai special intr-un ambalaj bine ales!

Detalii

Detalii

Continut si dimensiuni: 1 punga-cutie size M-L (30x17x5 cm)
Materiale: carton, panglica satinata  
Culori: crem/ maro
Greutate:  0.1 Kg      
Termen de livrare: 24-48 ore
Aici gasiti Pungi si Ambalaje Cadouri

Informatii produse, plata si livrare

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, produsul vizat este doar produsul aflat in prim-plan, descris in titlu si in informatiile detaliate ale produsului. In fotografiile secundare sunt prezentate alte detalii ale produsului, alte posibilitati de incadrare in decor, de asortare/ purtare, produse asemanatoare, etc. Accesoriile care insotesc produsul si prezentate in fotografii nu sunt incluse in produs.
Modalitati de plata: numerar (ramburs) prin curier; ordin de plata transfer bancar.
Costul livrarii este de 16 lei oriunde in tara* (pentru greutate si/ sau volum <1 kg)*. Volumul coletelor se calculeaza de catre curieri astfel: Lungime x Latime x Inaltime colet/ 6000

Livrare gratuita
pentru comenzile peste 250 lei
(greutate si volum max 3kg, per destinatie)* 


* in localitatile de livrare ale curierului; pentru fiecare kg suplimentar: 1 leu/ kg; nu sunt incluse si nu se livreaza in localitatile care necesita Km suplimentari; livrarile catre anumite localitati pot prezenta limitari de greutate
Costul final al livrarii
poate suferi ajustari si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii: pot exista diferente in plus sau in minus in functie de volumul, de posibilitatea de compactare a produselor, nr. km suplimentari, etc. Acest produs poate fi returnat in 14 zile de la primirea coletului.
Alte detalii si conditii in capitolul Intrebari frecvente.

Produse asemanatoare

🍪 Setări cookie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor.