Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Nu aveti nici un produs la comparare.

Lungi 25x130/ 26x160 cm

Punga pentru cadouri, model cu fetita si elefant, size S (17x17x11 cm) 'Creative Girl'

Punga pentru cadouri, model cu fetita si elefant, size S (17x17x11 cm) 'Creative Girl'

4 lei

In stoc - PCMFCG

Aceasta punga cu grafica vesela cu elefantel este perfecta pentru cadourile oferite cu orice ocazie, pentru colegii de serviciu sau cand mergi in vizita, la zile de nastere, sarbatori, onomastica sau aniversari, pentru cei dragi din familie sau prieteni buni. Un cadou frumos va fi intotdeauna si mai special intr-un ambalaj bine ales!

Detalii

Detalii

Continut si dimensiuni: 1 punga size S (17x17x11 cm)
Material punga elefanti: hartie/ carton   Culori: multicolor
Greutate:  0.15 Kg      
Termen de livrare: 24-48 ore
Mai multe pungi pentru cadouri, dimensiuni si modele diferite se gasesc in categoria Cadouri/ Pungi si Ambalaje Cadouri.

Informatii produse, plata si livrare

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, produsul vizat este doar produsul aflat in prim-plan, descris in titlu si in informatiile detaliate ale produsului. In fotografiile secundare sunt prezentate alte detalii ale produsului, alte posibilitati de incadrare in decor, de asortare/ purtare, produse asemanatoare, etc.
Modalitati de plata: numerar (ramburs) prin curier; ordin de plata transfer bancar.
Costul livrarii este de 16 lei oriunde in tara* (pentru greutate si/ sau volum <1 kg)*. Volumul coletelor se calculeaza de catre curieri astfel: Lungime x Latime x Inaltime colet/ 6000

Livrare gratuita
pentru comenzile peste 250 lei
(greutate si volum max 3kg, per destinatie)* 


* in localitatile de livrare ale curierului; pentru fiecare kg suplimentar: 1 leu/ kg; nu sunt incluse localitatile care necesita Km suplimentari; livrarile catre anumite localitati pot prezenta limitari de greutate
Costul final al livrarii
va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii: pot exista diferente in plus sau in minus in functie de volumul, de posibilitatea de compactare a produselor, nr. km suplimentari, etc. Comanda minima este de 45 lei (fara costul transportului). Acest produs poate fi returnat in 14 zile de la primirea coletului.
Alte detalii si conditii in capitolul Intrebari frecvente.

🍪 Setări cookie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor.