Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Nu aveti nici un produs la comparare.

Decoratiuni Birou

Tablou elegant din lemn, decoratiuni cafenele, bucatarie 'Live& Love With No Regrets'  40x60 cm

Tablou elegant din lemn, decoratiuni cafenele, bucatarie 'Live& Love With No Regrets' 40x60 cm

95 lei

In stoc - TLCLV8

Acest tablou poate sta bineinteles intr-un pub sau cafenea, dar si in propria bucatarie, living sau birou si iti va reaminti ca trebuie sa traiesti din plin si sa iubesti viata fara regrete. Decoratiunile de perete, ca si alte decoratiuni interioare, pot sta pe un raft, se pot agata sau sprijini de un teanc de carti si vor aduce un plus de farmec locului pe care doresti sa il decorezi. Cadouri de casa noua pentru cei care uita sa-si traiasca frumos viata, cadouri pentru colegi sau sefi care au pasiuni multe si timp putin, tablouri cu mesaje frumoase pentru casa ta!

Detalii

Detalii

Dimensiuni aprox: lungime 40 cm / inaltime 60 cm/ latime 2 cm 
Materiale: lemn
Culori: multicolor
Greutate:  1.5 Kg    
Termen de livrare: 24-48 ore

Intretinere

Intretinere

Decoratiunile din lemn pot fi expuse timp indelungat fara probleme daca se respecta cateva instructiuni minime de intretinere: curatarea se face prin stergerea prafului cu ajutorul unui material textil moale din bumbac, fara agenti de curatare. Asigurati-va de stabilitatea cuielor in perete inainte de agatarea decoratiunilor.

Informatii produse, plata si livrare

Imaginile sunt cu titlu de prezentare, produsul vizat este doar produsul aflat in prim-plan, descris in titlu si in informatiile detaliate ale produsului. In fotografiile secundare sunt prezentate alte detalii ale produsului, alte posibilitati de incadrare in decor, de asortare/ purtare, produse asemanatoare, etc.
Modalitati de plata: numerar (ramburs) prin curier; ordin de plata transfer bancar.
Costul livrarii este de 15 lei oriunde in tara (pentru greutate si/ sau volum <1 kg)*. Volumul coletelor se calculeaza de catre curieri astfel: Lungime x Latime x Inaltime colet/ 6000

Livrare gratuita
pentru comenzile peste 250 lei
(greutate si volum max 3kg, per destinatie)* 


* in localitatile de livrare ale curierului; pentru fiecare kg suplimentar: 1 leu/ kg; nu sunt incluse localitatile care necesita Km suplimentari;
Costul final al livrarii
va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii: pot exista diferente in plus sau in minus in functie de volumul, de posibilitatea de compactare a produselor, nr. km suplimentari, etc. Comanda minima este de 45 lei (fara costul transportului). Acest produs poate fi returnat in 14 zile de la primirea coletului.
Alte detalii si conditii in capitolul Intrebari frecvente.

Produse asemanatoare

🍪 Setări cookie
Acest website foloseste cookie-uri pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor.